trainingen

Persoonlijk en op maat gemaakte trainingen die jouw vaardigheden verfijnen en jouw behandelingen en massages naar een hoger niveau tillen.

Of je nu net begint of een ervaren professional bent, ik bied trainingen op maat die aansluiten op jouw behoeften en wensen.

massage training

Tijdens deze training leer je hoe je jouw klanten een ongeëvenaarde ervaring bied.

Deze unieke massage training is ontworpen om jouw vaardigheden op verschillende niveaus te verrijken en te verfijnen.

Tijdens deze inspirerende training leer je niet alleen de technische aspecten van masseren, maar ook hoe je een complete beleving creëert die jouw klanten keer op keer doet terugkomen.

Door de jaren heen heb ik een unieke massage-methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat jouw klanten de meest unieke beleving ervaren!

Wat leer je tijdens deze training?

  1. Holistische Massage technieken
  • Ontdek hoe je lichaam, geest en ziel met elkaar kunt verbinden door middel van holistische massage-technieken. Leer hoe je energie punten kunt stimuleren, balans herstellen en diepgaande ontspanning kunt bieden.
  • Aanpassingsvermogen: Pas je massages aan op specifieke behoeften van je klanten. Leer technieken om fysieke spanningen te verminderen, emotionele blokkades los te laten en het algehele welzijn te bevorderen.

 

2. Beleving creëren

  • Zintuigelijke Beleving: Leer hoe je alle zintuigen van je klanten kunt prikkelen voor een complete en onvergetelijke massage-ervaring. Van geur en geluid tot licht en aanraking, ontdek hoe je de perfecte ambiance kunt creëren.  
  • Persoonlijke connectie: Verdiep je in technieken om een sterke emotionele connectie met je klanten te maken, wat leidt tot een meer betekenisvolle ervaring.

 

3. Marketing en socialmedia strategieën

  • Branding en positionering: Leer hoe je jouw massagepraktijk kunt onderscheiden van de concurrentie door een sterke merkidentiteit te ontwikkelen. Ontdek hoe je jouw unieke stijl en expertise kunt communiceren aan potentiële klanten.
  • Social Media voor massagetherapeuten: Ontvang praktische tips en strategieën voor het gebruik van socialmedia om je praktijk te promoten. Leer hoe je aantrekkelijke content maakt, je bereik vergroot en een loyale klantenkring opbouwt via instagram.
  • Content Creatie: Ontwikkel vaardigheden om boeiende foto’s, video’s en teksten te maken die jouw expertise tonen en klanten overtuigen om direct bij jou te boeken!

 

4. Praktische tools en tips voor succes!

  • Klantenbeheer: Ontdek efficiente methoden voor het beheren van klantenafspraken en het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties.
  • Effectieve Communicatie: Leer hoe je effectief kunt communiceren met klanten, zowel in persoon als online, om hun vertrouwen te winnen en je diensten succesvol te verkopen.

 

Met deze massage training krijg je een compleet pakket aan kennis en vaardigheden die je helpen om niet alleen een uitstekende masseur te worden, maar ook een succesvolle ondernemer!

Duur van de training: De training van behandeling naar beleving duurt één hele volledige dag. We starten om 10.00uur en ronden af rond 17.00uur, inclusief pauzes

Op locatie in jouw eigen salon: Voor jouw gemak bied ik de mogelijkheid om de training op locatie in je eigen salon te volgen. Dit stelt je in staat om direct in je vertrouwde omgeving te leren en de nieuwe technieken in jouw eigen salonruimte toe te passen. 

Reiskosten en prijs van de training: 

  • Prijs: De investering voor de training ”van behandeling naar beleving” bedragen 697,- ex btw.
  • Reiskosten: Voor trainingen op locatie wordt er een vergoeding in rekening gebracht voor de reiskosten van 0.21,- per kilometer buiten een straal van 20km van mijn vestigingsplaats. Binnen deze straal zijn de de reiskosten inbegrepen in de prijs.

 

Schrijf je vandaag nog in en til je praktijk naar het volgende niveau!

training van behandeling naar beleving

In de moderne schoonheid- en wellness industrie gaat het niet alleen om het leveren van een goede behandeling of resultaat, maar om het creëren van een totale beleving die klanten raakt en hen doet verlangen naar meer.

De training ‘van behandeling naar beleving’ is speciaal ontworpen voor professionals die hun salon willen transformeren door het aanbieden van een ongeëvenaarde klantenervaring.


Wat je leert:

  • Zintuigelijke Beleving: Ontdek hoe je alle zintuigen van je klanten kunt prikkelen voor een complete en overgetelijke ervaring. Leer hoe je geluid, geur, verlichting en textuur kunt integreren in je behandelingen om een rustgevende en uitnodigende sfeer te creëren.
  • Emotionele connectie: Verdiep je in technieken om een diepere emotionele band met je klanten op te bouwen. Leer hoe je emphatie, aandacht en zorgzaamheid kunt gebruiken om klanten zich echt gezien en gehoord te laten voelen.
  • Unieke rituelen van welkom tot afscheid: Leer hoe je elk moment van de behandeling betekenisvol kunt maken, van het welkomstritueel tot het afscheid.
  • Persoonlijke aandacht: Leer hoe je jouw behandelingen kunt aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van elke klant. Ontwikkel vaardigheden om intuïtief aan te voelen wat jouw klanten nodig hebben, en hoe je hun verwachtingen kunt overtreffen.

 

Waarom kiezen voor deze training?

  1. Unieke klantbeleving: Transformeer je standaard behandelingen in onvergetelijke ervaringen die klanten keer op keer doen terugkeren
  2. Versterk je reputatie: Bouw een sterke reputatie op als go-to professional voor niet alleen effectieve, maar ook diepgaande en betekenisvolle behandelingen.
  3. Verhoogde Klanttevredenheid: Verhoog de tevredenheid en loyaliteit van je klanten door hen een beleving te bieden die verder gaat dan alleen het fysieke aspect van de behandeling.
  4. Praktische tools en tips: Ontvang praktische handvatten om direct in je salon toe te passen. Van ambiance creëren tot persoonlijke interactie – je leert hoe je van elke behandeling een ervaring maakt die klanten nooit zullen vergeten.

 

Hoe gaan we te werk?

  1. Voorbereiding.
  • Intakegesprek: Voorafgaand aan de training hebben we een intakegesprek om jouw specifieke wensen en doelen te bespreken. Zo kunnen we de inhoud van de training afstemmen op jouw unieke behoeften en de uitdagingen die jouw salon tegen komt.
  • Voorbereiding en planning: Je wordt voorzien van benodigde materialen en een gedetailleerde planning, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Dit omvat suggesties voor eventuele voorbereidingen die kunt treffen om het meeste uit de training te halen.
  • Introductie en doelstelling: Tijdens een voorbereidende call bespreken we jouw wensen, verlangens en doelstellingen van de training. Ik leg je uit wat je kunt verwachten en hoe de dag zal verlopen.

 

2. Training op de dag zelf:

  • Praktische demonstraties: Tijdens de training geef ik je uitgebreide demonstraties van de technieken en methoden die je gaat leren. Dit omvat alles, van holistische massagetechnieken en het gebruik van klankschalen en aromatherapie tot het creëren van een zintuigelijke beleving.
  • Hands-on Oefenen: Na elke demonstratie krijg je de kans om de technieken zelf te oefenen. 
  • Persoonlijke feedback: Terwijl je oefent, geef ik je persoonlijke feedback en tips om je techniek te verfijnen. Ik zorg ervoor dat je de methoden volledig onder de knie krijgt, zodat je ze met vertrouwen kunt gebruiken.

 

3. Evaluatie en vervolg

  • Evaluatiegesprek: We houden een evaluatiegesprek via zoom om de dag na te bespreken. We kijken naar wat je hebt geleerd, welke resultaten je hebt bereikt en beantwoorden eventuele vragen die je nog hebt.
  • Follow-up sessie: ontvang aanbevelingen voor verdere ontwikkeling en we bespreken hoe je het geleerde in je salon kunt blijven toepassen. Indien gewenst, bied ik je een follow-up sessie of extra begeleiding aan om je te helpen je doelen te bereiken.
  • Certificaat: Na afloop van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname en de nieuwe vaardigheden die je hebt opgedaan.

 

SCHRIJF JE IN

Ben jij klaar om je behandelingen naar een hoger niveau te tillen en je klanten een onvergetelijke beleving te bieden?

Schrijf je dan vandaag nog in voor de training ” van behandeling naar beleving” en ervaar zelf het verschil dat dit maakt voor jouw praktijk.

 

Duur van de training: De training van behandeling naar beleving duurt één hele volledige dag. We starten om 10.00uur en ronden af rond 17.00uur, inclusief pauzes

Op locatie in jouw eigen salon: Voor jouw gemak bied ik de mogelijkheid om de training op locatie in je eigen salon te volgen. Dit stelt je in staat om direct in je vertrouwde omgeving te leren en de nieuwe technieken in jouw eigen salonruimte toe te passen. 

Reiskosten en prijs van de training: 

  • Prijs: De investering voor de training ”van behandeling naar beleving” bedragen 697,- ex btw.
  • Reiskosten: Voor trainingen op locatie wordt er een vergoeding in rekening gebracht voor de reiskosten van 0.21,- per kilometer buiten een straal van 20km van mijn vestigingsplaats. Binnen deze straal zijn de de reiskosten inbegrepen in de prijs.

 

 

DSC_0797-2@0.25x

training holistisch cuppen

Maak van Jouw Cuppingsessies een Ware Beleving
 
Wil je jouw cuppingsessies transformeren tot een complete, holistische beleving die klanten betovert en terug laat komen?
 
Tijdens deze training “Holistisch Cuppen” leer je niet alleen de technische kant van cupping, maar ook hoe je van elke sessie een onvergetelijke ervaring maakt. Ontdek hoe je deze oude techniek kunt combineren met moderne, holistische principes om lichaam en geest in balans te brengen.
 
Wat Leer Je Tijdens de Training?
 
•Holistische Cupping Technieken: Leer de kunst van cupping vanuit een holistisch perspectief. We behandelen zowel statische als dynamische cuppingtechnieken, en laten je zien hoe je deze effectief kunt inzetten om spanning, pijn en blokkades te verlichten.
•Zintuiglijke Beleving: Ontdek hoe je alle zintuigen van je klant kunt prikkelen tijdens de behandeling. Van het creëren van de juiste ambiance met geuren, geluiden en verlichting tot het gebruik van warme cups – leer hoe je van een cuppingsessie een volledige zintuiglijke ervaring maakt.
•Emotionele Connectie en Intuïtie: Leer hoe je een diepe emotionele connectie met je klanten kunt opbouwen tijdens de behandeling. Ontwikkel je intuïtie om beter aan te voelen wat je klant nodig heeft, en pas je sessies aan om een persoonlijke en betekenisvolle ervaring te bieden.
•Integratie van Klankschalen: Verhoog de beleving door het gebruik van klankschalen tijdens de cupping. Ontdek hoe geluid en vibratie de werking van cupping kunnen versterken en bij kunnen dragen aan een diepere ontspanning en heling.
•Praktische Tools en Ritualen: Ontvang tips en rituelen die je kunt integreren in je cuppingsessies. Denk aan ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanningstechnieken die je klanten helpen om volledig in het moment te zijn en optimaal te profiteren van de behandeling.
•Marketing van Jouw Beleving: Leer hoe je jouw holistische cuppingdiensten kunt promoten en positioneren als een unieke ervaring. We geven je strategieën voor het aantrekken van klanten die op zoek zijn naar meer dan alleen een standaard behandeling.
 
Duur van de Training
 
De training “Holistisch Cuppen – Maak van Jouw Cuppingsessies een Ware Beleving” duurt één volledige dag van 09:00 tot 17:00 uur. Het programma bestaat uit zowel theorie als praktijk, met voldoende tijd voor hands-on oefening.
 
Locatie en Flexibiliteit
 
•Op Locatie in Jouw Salon: Je kunt de training volgen in je eigen salon, zodat je direct kunt oefenen in je vertrouwde omgeving. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en begeleiden je stap voor stap.
Reiskosten: Voor trainingen op locatie binnen een straal van 20 kilometer van onze vestiging, zijn de reiskosten inbegrepen. Buiten deze straal rekenen wij een vergoeding van €0.21 per kilometer.
 
Prijs van de Training
 
De kosten voor de training “Holistisch Cuppen” bedragen €697,- per deelnemer. Dit is inclusief alle benodigde materialen en een certificaat van deelname.
 
Waarom Kiezen voor Deze Training?
 
•Unieke Vaardigheden: Breid je aanbod uit met een unieke, effectieve behandeling die klanten helpt bij pijnverlichting, ontgifting en ontspanning.
•Holistische Integratie: Leer hoe je cupping kunt combineren met andere holistische methoden voor een complete, helende ervaring.
•Direct Toepasbaar: Met onze praktische, hands-on training kun je de nieuwe technieken direct in je eigen praktijk toepassen.
 
Schrijf Je In
 
Wil je jouw behandelingen naar een hoger niveau tillen en klanten een krachtige, helende ervaring bieden?
 
Schrijf je dan vandaag nog in voor de training “Holistisch Cuppen” en verrijk je praktijk met deze waardevolle techniek.
 
Ervaring met transormational cupping is een must!