Ademwerk

Wat is het?

Hier in het westen gebruiken we maar zo’n 30% van onze longcapaciteit. Ik leer je weer volledig te ademen en de ademhaling te verbinden. Hierdoor komt er steeds meer zuurstof in je lichaam. Deze vorm van ademen opent de beperkte ademgebieden en verhoogt je energieniveau en laat al je cellen in je lichaam vibreren van leven.

Dit is een kans om je bewust te worden van patronen die je beperken in je dagelijks leven. Vervolgens kun je deze patronen via ademhalingstechnieken loslaten en hierdoor een hernieuwd gevoel van vrijheid ervaren.

Voor wie is het?

Een ademsessie werkt helend op verschillende niveaus.

Het biedt je de mogelijkheid om negatieve overtuigingen, oordelen over jezelf en vastzittende/opgeslagen emoties en blokkades los te laten.


Voel jij het verlangen om vol te leven, je hart te openen en de vrijheid in jezelf te ervaren, dan is ademwerk wat voor jou.

Ademwerk helpt bij:

  • Emotionele blokkades

  • Traumatische ervaringen

  • Onzekerheid, minderwaardigheidsgevoel

  • Stress

  • Angst (zoals faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen)

  • Zwaarmoedig, futloos

  • Boosheid

  • Het niet kunnen uiten wat in je leeft

  • Relatieproblemen

  • Niet kunnen genieten van het leven

"Ik voelde me op mijn gemak door Donna's kalme stem en aanwezigheid. Ik voelde me zo veilig dat ik alles los kon laten. Dat maakte mijn eerste ademwerksessie een hele bijzondere ervaring. Tijdens de ademsessie met Donna kon ik helemaal mezelf zijn en ontspannen ook als het intens werd.''

Wat kun je verwachten?

Onder het genot van en kopje cacao vindt er een intake plaats. We zullen ingaan op je huidige staat, je achtergrond en je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. De ademtechniek wordt uitgelegd, waarbij er alle ruimte is voor vragen.

Tijdens de intake bepalen we ook jouw intentie, waar wil je aan werken? Deze vormt de richtlijn voor de sessie.

Het eerste half uur is het actieve gedeelte, waarbij je zoveel mogelijk aanwezig blijft en bewust voelt wat er gebeurt. Doordat de drie-eenheid Adem, Aandacht en Intentie samenkomen, kan transformatie plaatsvinden. De geblokkeerde energie, die opgeslagen ligt op celniveau, kan vrijkomen en worden losgelaten.

Daarna volgt de ontspanning fase, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. In deze fase ondervinden deelnemers vaak gevoelens van vrijheid, vreugde, opluchting en verwondering.
Ter afsluiting is er ruimte om te bespreken wat je hebt ervaren. In totaal duurt een individuele ademsessie één tot anderhalf uur.

Dit proces geeft je stap voor stap de zeggenschap terug over je leven, waarbij je speelsheid, creativiteit en levensvreugde ruimte krijgen om vrij te stromen.

Losse sessie

125,-

/

120 minuten

Bij een individuele sessie is er volledige aandacht voor jouw proces en wordt specifiek gewerkt aan jouw thematieken.

Na een uitgebreide intake gaan we laag voor laag de diepte in en begeleid ik je stap voor stap naar meer meesterschap over jouw leven.

Traject

375,-

/

3x 120 min.

Tijdens een traject is er volledige aandacht voor jouw proces en wordt specifiek gewerkt aan jouw thematieken.

Na een uitgebreide intake gaan we laag voor laag de diepte in en begeleid ik je stap voor stap naar meer meesterschap over jouw leven.

Een traject heeft je meer te bieden omdat we samen naar een doel toewerken en we tussen de sessies in contact hebben en je wordt begeleid in jouw persoonlijke proces. 

Het traject duurt 6 weken.

Wil je meer uit je sessies halen?

Wil jij  je bewust worden van patronen die je beperken in je dagelijks leven?

En samenwerken naar een leven waar jij en je omgeving in balans zijn, zodat jij weer barst van de energie?

Tijdens het ”transform your wings” leer jij loslaten wat je niet dient. Hierdoor ervaar je een hernieuwd gevoel van vrijheid in jezelf!

LRF_4903
We zullen je informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder een geldig e-mailadres achter.